AULA SOS MONUMENTS: Les biblioteques a debat

Dimecres 25 de maig a les 19,30h. Sala Sagarra. Ateneu Barcelonès, carrer Canuda, 6.
Cal preguntar-nos sobre els valors que les biblioteques tenen com a béns culturals en una societat tecnificada. El testimoni de les bibliotecàries convidades servirà per posar damunt de la taula els valors que estan amenaçats en aquesta professió.
El debat s’iniciarà  amb la projecció de la pel·lícula La caixa màgica: les paraules són caixes buides que anem omplint de significat cada dia, realitzada amb motiu dels 25 anys de la Biblioteca “Can Butjosa”. La duració de la pel·lícula és de 10 minuts.
Hi intervindran Montserrat  Julià, directora de la Biblioteca “Jaume Vila i Pascual” de Gelida; Mercè Escardó, directora de la Biblioteca “Can Butjosa” de Parets del Vallès, i Montserrat Llovera, directora de la Biblioteca “Districte 2” de Terrassa. Aquestes tres biblioteques formen part del Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO.     
Us hi esperem! 
SOS Monuments
Associació per la defensa
cívica del Patrimoni Cultural
Posted in Uncategorized

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/31/d457681989/htdocs/wp-content/themes/responsive/single.php on line 77
Síguenos